Over Mandy

Het gezicht achter Bloem & Meer

Mandy von Eckardstein

Van kleine pluktuin tot een zee van bloemen

Al jaren ben ik gek van bloemen. Toen we in 2007 gingen wonen in Stompwijk in een oude boerderij met een grote tuin, kwam er een droom voor mij uit. Ik ben toen gelijk begonnen met een kleine pluktuin voor privé gebruik. Wat begon met een paar bloemetjes is nu een zee van bloemen geworden. Hier geniet ik dagelijks van.

In 2021 heb ik besloten mijn passie met anderen te delen en te starten met het verkopen van bloemen uit eigen tuin onder de naam Bloem & Meer. In dit jaar heb ik ook samen met een goede vriendin de Floret Flower Course gedaan. Hierbij hebben wij veel kennis op gedaan over het telen en runnen van een eigen bloementuin.

En wat was het een mooi jaar 2021. Ik heb nog nooit zo veel en zulke mooie bloemen gehad. Het leukste was de positieve reacties van iedereen op mijn plukboeketten. Het is zo ontzettend leuk om met je passie bezig te zijn en dit met andere te kunnen delen.

Het leukste vind ik om veel verschillende bloemen te telen en soorten die je minder ziet bij de bloemist. Daarnaast spreekt het leveren van lokale producten mij erg aan. Want waarom zou je bloemen kopen die helemaal uit Israël komen? Terwijl je ze ook gewoon bij je om de hoek kan kopen en je weet dat ze vers uit de tuin komen.

Wil jij ook een plukboeket?

Heb jij interesse in lokale Stompwijkse bloemen, die natuurvriendelijk en met liefde zijn geteeld? Neem dan contact op met mij per mail, telefoon of Whatsapp.
Scroll naar top

Deze website maakt gebruikt van cookies voor de beste gebruikerservaring.